Moto Z3 Play, modelul mid-range premium cu conector modular pentru accesoriile Moto Mods, a fost dezvăluit oficial, conform The Verge. Are dotări foarte bune și design de top, dar au ales un procesor economic pentru a oferi acest model la un preț mai bun. Moto Z3 Force va fi flagship-ul Motorola / Lenovo de anul acesta.

Sursa foto.

Moto Z3 Play – detalii tehnice

Ecran: 6.01 inch, Super AMOLED, 2160 x 1080 pixel, 18:9
Procesor: Qualcomm Snapdragon 636
Memorie: 4GB RAM
Stocare: 32 sau 64GB + microSD
Camera foto: duală cu senzori de 12 megapixeli și 5 megapixeli
Camera selfie: senzor de 8 megapixeli
Baterie: 3,000mAh
Port: USB-C cu fast charging
Dimensiuni: 6.75mm grosime, 156g
OS: Android 8.1
Preț în US: $499

Moto Z3 Play

Lenovo a adoptat de trei ani sistemul modular la care unii dintre competitori au renunțat deja. După ce am testat Moto Z și Moto Z2 Play, am avut ocazia să văd o mulțime de accesorii Moto Mods, inclusiv unul medical, pentru analize.

Moto Z3 Play este modelul mai accesibil ca preț, dar care oferă toate avantajele ecosistemului creat pentru acest telefon. Are conector pe spate și se poate conecta la oricare dintre accesoriile Moto Mods. Vestea bună este că ecranul nu are moț (notch) și are margini foarte subțiri, păstrând în mare liniile terminalelor Motorola. Camerele foto nu sunt de top, ca și procesorul, sunt acolo și puteți lucra cu ele, dar nu vă gândiți că are și performanțe.

Mi-a plăcut faptul că senzorul de amprente este pe lateral. Este mai logic așa, mai comod, mai rapid. Nu ai nevoie nici pe ecran, nici pe spate, ci fix pe lateral unde pui degetul să deblochezi ecranul. Sigur, marketing-ul o să continue cu ideea în display, iar unii vor spune că s-au obișnuit să fie pe spate.

Eu aștept cu entuziasm Moto Z3 Force, modelul care va fi probabil cu Snapdragon 845, iar în rest compatibilitatea cu mod-urile permite creșterea autonomiei, muzică mai bună, proiector și multe altele. Desigur, va fi probabil mai scump, dar cam așa se întâmplă cu modelele de top.

Cum se anunță oficial, revin cu detalii. Să vedem și cât de repede ajunge Moto Z3 Play în România, probabil nu foarte repede.