Sony Xperia C4 a fost prezentat oficial, este o actualizare pentru telefonul cu focus pe selfie lansat anul trecut, Xperia C3. Ecranul este tot de 5,5 inch, dimensiune acum standard în industrie, iar camera foto frontală este tot de 5 megapixeli. Doar că acum au un display Full HD IPS cu densitate 440ppi, iar camera foto are senzor Exmor R, iar lentila are o deschidere de 25mm. 

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

Camera foto de pe spate are un senzor de 13 megapixeli, iar terminalul Sony are un procesor Mediatek octa-core pe 64 de biți care asigură viteza maximă. Este la 1,7Ghz și are 2GB de RAM, evident cu Android 5.0. Stocarea este de 16GB, dar are slot de carduri microSD. Camera foto are stabilizare SteadyShot și este optimizată software pentru a realiza cele mai bune imagini. Are toate tehnologiile foto de la Sony și tehnologii de imagine precum Bravia Engine 2.

Inginerii de la Sony au integrat și tehnologie de sunet, precum și aplicațiile audio tipice. Terminalul are numai 7.9 milimetri grosime și cântărește 147 de grame. Terminalul are tehnologie 4G (LTE) și este disponibil și într-o versiune dual-SIM. Bateria integrată a crescut la 2.600 mAh.

Nu am acum detalii despre preț.

ads

Via AAuthority