Acest spot (2 minute şi 46 secunde), nu va rula pe TV decât în primele zile ale campaniei, apoi, vor fi doar variante prescurtate. Aşa că pun şi aici spot-ul complet al campaniei Vodafone – Nunta pe munte, poate îl caută cineva. Întâmplarea face să fi trecut printr-o poveste relativ similară, dar pentru că pe atunci nu exista nici măcar telefonie mobilă, lucrurile s-au terminat destul de diferit.Dar să vă spun şi povestea mea legată de cununia pe munte. Era prin 1995, cred că abia dacă auzisem vreo reclamă la Suntel, iar convorbirile mobile erau întrerupte de reclame. Am fost cu amicii prin Piatra Craiului, am urcat în Curmătura. Acolo, în doar două zile, două evenimente ca-n filme. De altfel, am să vă mai povestesc peripeţii de pe munte, am destule.

În prima zi, la focul de tabără de rigoare, ne uitam la luna plină şi am văzut şi un inedit fenomen întâlnit rar la noi – halou – de unde şi superstiţiile specifice “aoleo, maică, vine sfârşitul lumii!” – “să vezi că se întâmplă ceva rău” – etc. Şi culmea, aşa a fost.

Erau cazaţi în cabană nişte tineri, care veniseră să urce pe culme pentru cununia religioasă, ca-n film. Noi deşi am vrut să urcăm, era zăpadă pe creastă şi neavând echipament, am renunţat la idee. După cununie, grupul a ratat poteca la coborâre şi doi tineri au căzut vreo 200 de metri. Erau în viaţă, dar nu în cele mai bune condiţii – nu ştiu ce s-a mai întâmplat cu ei.

În a doua noapte petrecută la cabană – urlete, ţipete, tropăieli. Nişte turişti de week-end nu puteau aprinde focul în sobă şi au turnat gaz peste lemne. Direct cu canistra, în timp ce ardeau surcelele. Pînă la urmă totul a fost ok, dar cred că arseseră şi paturile din cameră.