Evolio iSmart Ultra, noua versiune a lui iSmart 4K, vine echipată procesorul de codare video Ambarella și senzor optic Panasonic de 12 megapixeli. Filmează la rezoluția 4K cu 30 cadre pe secundă sau Full HD la 120fps.

ismartultra-1920x1080-facebook

Camera video iSmart Ultra ajunge la 240 cadre pe secundă în rezoluția 720 pixeli HD, permitând cu ușurință realizarea de filme slowmotion la o calitate profesională. Are un display cu diagonala de 2 inch și baterie de 1050 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 128GB.

Camera de acțiune Evolio poate fi folosită și pentru realizarea de fotografii clare și luminoase la o calitate superioară, întrucât dispune de lentile cu unghi de 170 de grade și senzor CMOS Panasonic 34110, ce permite un interval de focalizare de 12 cm la infinit. Astfel camera poate capta imagini de până la 12 MP în mod standard, iar cu ajutorul auto-temporizatorului de care dispune, poate surprinde 3 fotografii/secundă, 15 fotografii/4 secunde sau 30 imagini/8 secunde.

Include conectivitate WiFi, care îi permite să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV. iSmart Ultra aduce utilizatorului un pachet complet de sisteme de prindere, pentru permit montarea camerei în diferite moduri.

Evolio iSmart Ultra va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi la prețul promoțional de 559 lei. Oferta este valabilă până pe 20 noiembrie 2016, pentru comenzile online pe site-ul oficial.