Evolio a lansat azi Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Producătorul promite o conectare rapidă la satelit, calcularea rutei în cel mai scurt timp și informații clare și detaliate despre traseul care urmează să fie parcurs.

Evolio Preciso 5 oferă ghidare vocală, avertizare pentru depășirea vitezei și asistență pentru benzile de mers. Din punct de vedere al aplicațiilor multimedia, Preciso 5 este foarte bine echipat, întrucât dispozitivul poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio, experiența de navigare fiind una foarte relaxantă. Memorie internă a GPS-ului este de 4GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD de până la 16 GB.

Compact și elegant, cu ecran tactil de 5 inch,  GPS-ul Preciso 5 oferă harta completă a Europei, actualizarea gratuită a acesteia și funcții inteligente de asistență în trafic. Astfel, utilizatorul său va porni mereu la drum cu cele mai noi hărţi şi va naviga fără griji în oricare ţară din Europa.

GPS-ul Auto Evolio Preciso 5 poate fi achiziționat la prețul recomandat de 299 lei.