Evolio X-Fit Pro este o brățară fitness rezistentă la apă, cu monitorizarea pulsului și senzor de mișcare de mare precizie. Are factor de protecție IP67 oferind posibilitatea de a fi utilizat inclusiv în desfășurarea activităților acvatice și are o autonomie de până la 2 săptămâni.

Evolio X-Fit Pro are un display OLED de 0.86 inch, design minimalist, confortabil și funcții smart special gândite pentru menținerea stilului de viață activ și sănătos. Utilizatorul poate ști cu ușurință numărul pașilor efectuați, distanță parcusa, viteză de deplasare, pulsul și caloriile arse. Se conectează cu o aplicație smart, cu ajutorul căreia utilizatorul își poate seta obiective, poate salvă și gestiona informațiile legate de activitatea să fizică. Brățara fitness este compatibilă cu smartphone-uri IOS și Android.

Evolio X-Fit Pro are grijă de sănătatea utilizatorului afișând informații despre calitatea și durată somnului, notificări privind perioadele de sedentarism sau valorile pulsului, informațiile fiind disponibile atât pe ecranul brățării cât și pe smartphone, prin intermediul aplicației dedicate. Conexiunea cu smartphone-ul se face prin Bluetooth, iar brățara smart vă anunța în timp real când primiți mesaje, e-mailuri, apeluri telefonice, notificări pe rețelele de socializare sau din alte aplicații, în funcție de selecția utilizatorului. Brățara vibrează delicat și afișează automat informația relevantă.

ads

O altă funcție interesantă a brățării este cea de Smart Remote Control prin care se poate se pot transmite comenzi smartphone-ului precum declanșare cameră photo , comenzi palyer audio sau funcție “anti-lost”. Autonomia de funcționare a brățării, după o încărcare completă, este de până la 14 zile.

Dacă în primul semestru al anului 2016 brățările fitness au reprezentat o cotă de 28% din total wearables, în 2017 cotă de piață a acestora a ajuns la o medie de 46%, iar în luna Iunie 2017, pentru prima oară, brățările fitness au atins procentul de 51% din total piață, în timp ce smartwatch-urile au înregistrat o cotă de piață, în scădere, de 49%. Prețul mediu al unei astfel de brățări a scăzut de la 250 de lei în 2016, la numai 146 de lei în prezent. Evolio țintește o cotă de piață de 20% din piață de brățări fitness, a declarat Liviu Nistoran, fondator și CEO al Evolio.

Evolio X-Fit Pro este disponibilă în 5 variante de culoare: roșu, violet, turcuoaz, bluemarin și negru. Iar pentru mai mult confort, cureaua brățării poate fi ajustată în funcție de preferințele utilizatorului. Are un preț recomandat de 179 lei și va fi disponibilă în magazine începând cu data de 15 iulie 2017.