Cel mai nou gadget din seria Ultimate Ears, mini-boxa Wonderboom este rezistentă la apă. De asemenea este super-portabilă, oferă un sunet de calitate fără compromisuri, fără întreruperi, clar și cu un bas pe măsură.

Ca și celelelalte modele premiate din familia Ultimate Ears, Wonderboom oferă un sunet clar de 360 de grade, cu un bas pătrunzător, echilibrat. Mai mult, rezistă la șocuri de la o înălțime de până la 1,6 metri. Oferă o durată de viață a bateriei de 10 ore și o arie de acoperire wireless Bluetooth de până la 31 metri. De asemenea, boxa reușește să plutească singură în apă iar certificarea IPX7 garantează impermeabilitatea WONDERBOOM (boxa poate fi scufundată în apă la o adâncime de până la 1 metru, timp de 30 de minute). Sistemul de agățare îi permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac.

Va fi disponibilă în magazinele de specialitate din România din a doua jumătate a anului 2017 la un preț recomandat de 449 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!