Adata lansează la CES 2017 kit-ul de gaming XPG VR-Ready, module de memorie ultra-performante, primul SSD extern USB 3.1 din lume cu standard IP68, carcasa pentru PS4 și primul Flash Drive iOS caracterizat de un design rezistent la zgârieturi, de culoare Jet Black.

Compania a prezentat cele mai rapide SSD-uri cu tehnologie 3D NAND Flash și PCIe Gen 3×4, produse Type-C, baterii externe inovatoare și aplicații iOS. De asemenea, au la stand un sistem cu răcire prin apă pentru a prezenta o experiență VR despre memoriile LED XPG Dazzle și ultimul model de SSD pentru gaming, XPG SX950.

Următoarea generație de SSD-uri, XPG SX8000, folosește PCIe Gen3x4 și este echipat cu soluție SMI și tehnologie 3D NAND Flash. Performanțele de citire/scriere sunt de până la 2500/1100 MB/s.

la capitolul SSD-uri externe durabile, merită menționat modelul SD700 cu USB Type-C – cel mai rezistent din lume, are standard IP68 pentru rezistență la apă și praf. Mai sunt prezentate și alte accesorii pentru fanii Apple.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!