Adata a anunțat lansarea SSD-ului Ultimate SU900 (2.5” SATA 6Gb/s), producătorul continuă dezvoltarea tehnologiei de stocare 3D NAND Flash. Modelul utilizează un controller SMI 2258, iar capacitatea este de până la 2TB. Aduce tehnologii precum SLC Cache Buffer și DRAM Cache pentru creșterea performanțelor.

SSD-ul Adata atinge 560MB/s la citire și 525MB/s la scriere (85K/90K IOPS) și include un distanțier de 2.5mm și un adaptor pentru 3.5″ în cutie. ADATA oferă o garanție de 5 ani la acest produs.

Utilizatori pot alege între variante de 256GB, 512GB, de 1TB sau 2TB, în funcție de necesități și buget. Modulul flash al SU900 este 3D MLC (multi-level cell) de calitate ridicată, asigurând fiabilitate îmbunătățită, longevitate și performanță.

Înălțimea de 7mm și dimensiunea standard de 2.5″ a SU900 se potrivește oricărui Ultrabook, notebook sau consolă PS4/PS4 Pro, pentru un upgrade rapid și ușor. Cutia produsului conține, de asemenea, un distanțier de 2.5 mm pentru ca produsul să se potrivească perfect și într-un slot de 9.5 mm, precum și un adaptor de 3.5″. Acest lucru facilitează instalarea, practic pe orice dispozitiv, de la cele mai ușoare Ultrabook-uri, la desktop-uri de ultimă generație. Reflectând calitatea și grija cu care SU900 a fost produs, acest SSD este acoperit de o garanție de 5 ani.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!