Nu este chiar o dronă, dar face selfie-uri mai bune decât o cameră foto obișnuită sau un smartphone și poate captura imagini 360. Roam-e are un preț de 399 dolari. Sunt curios dacă i se aplică reglementările privind dronele, dar nu cred, este destul de mică.

IMG_20160629_39777

Conform realizatorilor, IoT Group, camera zburătoare are dimensiunile unei sticle cu apă, iar camera integrată are multe tehnologii interesante. Face fotografii panoramice, 360, dar are și tehnologie de recunoaștere facială, identifică personajul sau personajele și face imagini mai bune de sus. Folosind această tehnologie, camera poate urmări un subiect de la 3 metri distanță.

Zboară pînă la 25 de metri altitudine, iar filmările sunt Full HD. Tehnologia detectează automat obstacolele de pe drum, iar algoritmul le ocolește automat.

Bateriile țin cam 20 de minute, iar încărcarea se face în 2 ore.
Mai multe găsiți la ei pe site.

Oficialii companiei spun că s-au comandat deja peste 250.000 de astfel de produse, iar capacitatea de producție a fost crescută. În prezent fac cam 50.000 de camere Roam-e pe săptămână. Durata de așteptate pentru noile comenzi este de 12 săptămâni.