Brățara smart FitsYou, dezvoltată exclusiv pentru Telekom, este disponibilă în România la un preț de 69 de lei. Este genul de gadget care măsoară pașii, monitorizează somnul, dar te și notifică dacă ai mesaje sau apeluri.

fitsyou telekom

În perioada 15-21 decembrie, brățara FITsYOU va fi oferită gratuit la orice comandă online pe site care include un abonament de voce sau date mobile (activare nouă sau reînnoire, 12 sau 24 de luni).

Disponibilă în patru variante de culoare, brăţara are și statistici despre numărul de calorii consumate, şi furnizează informaţii despre calitatea somnului în baza unor algoritmi. Design-ul este unul minimalist și asigură un maxim de confort şi lejeritate în purtare, greutatea ei fiind de numai 18.6 grame.

Noul fitness tracker se conectează la smartphone prin Bluetooth, iar aplicaţia FitsYou se poate descărca gratuit din AppStore (iOS) şi PlayStore (Android). Accesoriul este compatibil cu toate dispozitivele cu sisteme de operare Android versiunea 4.3 sau ulterioară, respectiv iOS versiunea 7.1. sau ulterioară.