Camerele de supraveghere Philips InSightHD au ajuns în România. Au un design sepecial și vă asigură o conexiune permanentă cu casa, biroul. Vedeți de oriunde, pe smartphone sau tabletă, ce face copilul, animalul de companie favorit sau ce se întâmplă la birou când nu sunteți acolo.

Philips Insight HD

Sunt trei modele de camere video Philips InSightHD – M115, M120 și B120 – se conectează la rețeaua Wi-Fi a casei sau a biroului și tot ceea ce se întâmplă în camera respectivă poate fi vizualizat pe ecranul dispozitivului mobil, într-un flux video HD, prin intermediul aplicației InSight+ disponibilă în App Store și GooglePlay.

Camerele de supraveghere sunt dotate cu senzori de mișcare și sunet astfel încât, în funcție de setări, pot emite alerte și veți putea vedea imediat ce se petrece. Opțional, prin intermediul iVideon, puteți stoca în cloud înregistrările efectuate pe baza unui abonament lunar.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:
– cameră de supraveghere Philips InSightHD M115E/12 – 469 ron
– cameră de supraveghere Philips InSightHD M120E/10 – 639 ron
– cameră de supraveghere pentru copii Philips InSightHD B120S/10 – 719 ron

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!