Canon EOS 5D Mark III este noul aparat foto extrem de avansat pentru fotografii profesioniști. Japonezii au îmbunătățit cam toate funcțiile comparat cu Mark II. Plus că acum filmează Full HD pentru a continua trendul multimedia.

Canon EOS 5D Mark III
Canon EOS 5D Mark III

Canon EOS 5D Mark III

Senzorul Full Frame este acum de 22,3 megapixeli cu o viteză de 6 cadre pe secundă. Face autofocus în 61 de puncte, are procesor de imagine Digic 5+, plus tehnologie audio nouă pentru cei care lucrează la filme. Aparatul foto face rafale de 18 cadre, RAW, la 6fps. Sensibilitatea ISO urcă a 25.600 și poate fi extinsă la 102.400 pentru realizarea de fotografii nocturne.

Multe din tehnologii sunt similare cu EOS-1D X.

Filmarea HDR combină trei expuneri diferite şi permite ca doar unul din cele cinci tonuri presetate să fie aplicat.

ads

EOS 5D Mark III mai are un atu, respectiv performanţele video Full HD îmbunătăţite. Pe lângă controlul adâncimii de câmp, una dintre opţiunile îndrăgite de profesionişti, noul senzor full frame lucrează împreună cu procesorul DIGIC 5+ pentru a elimina apariţia efectului de moiré, culori false sau alte artefacte, şi a îmbunătăţi calitatea imaginii. Introducerea unui buton dedicat pentru înregistrare video, ajută utilizatorul să înceapă filmarea imediat ce modul movie este activat.

Construcţia declanşatorului a fost îmbunătăţită, oferind acum o durată de viaţă de minim 150,000 de cicluri, transformând noul EOS 5D Mark III într-o camera ideală pentru utilizarea zilnică.

Acelaşi ecran LCD Clear View de 8.11cm (3.2”) folosit şi la EOS-1D X oferă încadrare şi afişare de excepţie în orice condiţie. Rezoluţia de 1,040k pixeli permite verificarea cu precizie a clarităţii imaginii, în timp ce design-ul ecranului împiedică reflexia şi protejează împotriva zgărieturilor şau a prafului.

Nu am detalii despre preț.