Canon a lansat camera video ME20F-SH, compactă, dar cu tehnologii de imagine avansate. Cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiîntâlnită în industria de profil, camera obține imagini Full HD de calitate profesională.

Canon ME20F-SH

Canon ME20F-SH este gândită pentru utilizarea în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere. De asemenea, este pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, iar posibilitatea de a instala camera video într-o locație semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați.

Filmarea în condiții de iluminare scăzută necesită adesea folosirea iluminării cu infraroșu, tehnică ce tradițional are ca rezultat imagini alb-negru. Însă modelul ME20F-SH are o performanță impresionantă ce permite filmarea Full HD color, cu zgomot scăzut, chiar și în condiții de iluminare scăzută și fără a necesita iluminarea cu infraroșu.

Are un nou senzor Full Frame de 35mm, cu CMOS de 2,26 MP și un procesor Digic DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii brevetate Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea excepțional de mare, ceea ce vă permite să filmați subiecți cu iluminare mai mică de 0,0005 lucși. În mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%), cu rezultate calitative într-o varietate de condiții de iluminare ambientală, fără a fi necesară o iluminare suplimentară.

Canon ME20F-SH oferă multiple opțiuni în privința conectivității la dispozitive externe terțe pentru înregistrare sau vizionare de la distanță, și este compatibil și cu telecomanda Canon RC-V100 , pentru un control deplin de la distanță asupra camerei video.