Samsung tocmai a trimis invitațiile pentru evenimentul de la IFA Berlin. Ca în fiecare an, o să fiu acolo să vă povestesc despre gadgeturi, telefoane, drone, camere foto și multe altele.

Gear-S3-compressor

După părerea mea, invitația arată un ceas, iar zvonurile vorbesc despre un Gear S3.

Samsung Gear S3 are numele de cod Solis. E adevărat, primele imagini din laboratoarele sud-coreene arată un design similar cu … soarele. Rotița de control de pe margine va avea probabil niște striații mai proeminente, să poți controla mai bine rotirea.

Există două zvonuri diferite, unele susțin că Samsung păstrează ecranul de 1.2 inch, altele spun că Samsung ar putea realiza o versiune mai mare a ceasului, care să aibă gesturi și interacțiuni touch mai ușor de realizat. Comenzi prin desenarea de semne și așa mai departe.

Abia aștept să vedem care informații se confirmă și care nu…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!