Producătorul de ceasuri Fossil a lansat două modele de smartwatch, Fossil Q Marshal și Fossil Q Wander. Ei cumpăraseră anul trecut compania Misfit, care făcea brățări smart, dar avea o tehnologie de tracking performantă.

fossil q wander

Ceasurile au ecran tactil și dispun de tehnologie pentru încărcare wireless. Prețul este accesibil, vor costa 275 de dolari în US, designul este foarte bun.

Platforma Android Wear este construită de Google pentru accesorii smart, oferă acces la toate funcțiile de bază. Veți putea vedea și răspunde la mesaje, veți putea răspunde la apeluri direct pe ceas. Personal mi se pare o platformă limitată, dar este cea mai populară. Iar unele ceasuri, precum Vector Watch sunt și mai limitate. Dar sunt foarte lăudate de utilizatori.

Fossil Q are două variante ca dimensiune, 42 și 46 de mm. Compania a mai produs ceasuri smart, dar fără ecran tactil și fără posibilitatea de a răspunde pe ceas sau acces la aplicații.

Există și Fossil Q Motion, o brățară smart care este pentru pasionații de fitness și costă 95 de dolari. Design-ul este însă ciudat, dar pare brățară fashion.

fossil q motion

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!