Samsung Galaxy Note 2 a fost confirmat oficial de un purtător de cuvânt al companiei sud-coreene, conform Reuters. Noua versiune a celui mai mare smartphone din lume va fi lansată pe 29 august, înainte de IFA Berlin. Abia aștept să-l văd și am să vă arăt primele poze și filme cu terminalul la sfârșitul lunii. Anul trecut am fost la lansarea oficială Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note 2

Se confirmă aproximativ toate zvonurile lansate de Samsung Galaxy Note 2. Procesorul va fi un Exynos quad-core și va veni din fabrică cu noul Android 4.1 Jelly Bean. marele display este acum și mai mare: diagonală de 5,5 inchi, cu rezoluția 1680 x 1050 pixeli.
Zvonurile vorbesc acum de mai mult RAM (2 GB) pentru aplicații grafice mai avansate. În fine, alt zvon vorbește despre o cameră foto care ar putea avea senzor de 12 megapixeli sau chiar 13 mpx.

Galaxy Note

Samsung Galaxy Note nu a fost cel mai mare smartphone – existase Dell Streak înainte – dar a fost o alternativă mai interesată la tablet pentru Internet şi video. Era mult mai subțire și ușor decât Streak și rezoluția era mult mai bună. Dar Note a atacat câteva segmente dedicat, precum cel al artiștilor grafici sau al celor care iau notițe cu pixul – de fapt atuul dău fiind stylus-ul de tip nou. S Pen a fost diferit de toate creioanele digitale de pînă atunci, chiar permitea scrisul cursiv, permitea desene destul de bine realizate, sublinieri în documente sau prezentări. Faptul că a fost util s-a văzut în vânzările foarte bune.