Samsung Galaxy Note 8, tableta Android cu display de 8 inch care a fost lansată la MWC, vine în România. Tableta are multe atuuri, un hardware puternic, un display foarte bun, arată excelent. Dar prețul este pe la 2.000 de lei.

Samsung Galaxy Note 8.0
Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung Galaxy Note 8.0 oferă utilizatorilor funcții noi, posibilitatea de a împărți ecranul pentru mai multe aplicații simultane și o nouă generație S
Vine cu o serie de aplicații pre-instalate, precum serviciul de mesagerie Chat-On, aplicația Awesome Note și altele. Flipboard le permite utilizatorilor să acceseze știrile favorite.

Noul S Pen poate fi folosit de utilizatori fără ca ecranul să fie atins. Prin Air View, S Pen trebuie doar să fie mișcat de-asupra ecranului pentru vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor și a agendei din S Planner, nefiind necesară deschiderea fișierelor sau a aplicațiilor.

Împărțirea display-ului prin intermediul Dual View permite o funcționare optimă a unor aplicații diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului și editarea conținutului.

ads