HTC Desire T7 ar putea fi o tabletă cu Android pe care taiwanezii ar putea-o lansa la Mobile World Congress 2016. Culmea este că HTC a eșuat cu tableta chiar pe vremea când telefoanele erau foarte populare. Acum, nu știu dacă 1-2% din cumpărători mai doresc un smartphone HTC, dar ei revin cu tablete. În condițiile în care piața de tablete este în picaj.

 

HTC Desire T7
HTC Desire T7

HTC Desire T7 a apărut se pare în sistemul de benchmark GFXBench. Ecranul ar fi de 7 inch (mai exact 6.9″), procesorul quad-core,  1.3 GHz realizat de chinezii de la Spreadtrum, doar 1 GB de RAM și stocare de 16 GB. Acceleratorul grafic este Mali 400-MP2. Un model similar HTC a fost listat anul trecut pe un site de import-exporturi, cu un preț estimat de 170 de dolari. Poate că asta este nișa vizată – tablete ieftine. Totuși, sunt slabe șanse să concureze, pentru că firmele din China fac deja tablete ieftine și foarte ok. Iar dacă au dotări foarte slabe, experiența cu HTC Desire T7 va lăsa de dorit, iar utilizatorii nu o vor recomanda mai departe.

Tableta HTC are integrate două camere foto cu senorz de 5 megapixeli, atât pe spate, cât și frontală. Platforma software este Android 5.0 și are toate tehnologiile obișnuite – Bluetooth, GPS, WiFi sau chiar NFC.

ads

 

htc-desire-t7-specs