Huawei TalkBand B2, un dispozitiv smart de monitorizare a sănătății pentru pasionații de fitness ajunge în România în oferta Orange. Este mai mult decât o simplă brățară, poate fi numi deja smartwatch.

huawei-talkband-b2

Huawei TalkBand B2 integrează chiar și un microfon dublu, cu tehnologia de reducere a zgomotului și conectivitate prin intermediul Bluetooth-ului. Permite conectarea audio automată cu smartphone-ul sau cu brățara B2, pentru a asculta muzică sau pentru apeluri. TalkBand B2 este dotat cu un pager pentru a căuta și a localiza smartphone-ul prin intermediul vibrației sau al tonurilor de apel, indiferent de modelul de telefon.

Huawei TalkBand B2 este echipat cu ecran tactil HD intuitiv și cu un accelerometru avansat cu șase axe, iar funcția de detectare inteligentă poate identifica automat și înregistra cu precizie mișcările. Astfel, analizează durata somnului profund, precum și cea a somnului ușor, și poate oferi consumatorilor sfaturi pentru menținerea sănătății prin îmbunătățirea obiceiurilor de somn.

ads

Designul minimalist al Huawei TalkBand B2 se face remarcat prin simplitate, iar suportul metalic al brățării TalkBand B2 este foarte rezistent și foarte ușor, datorită aliajului de aluminiu folosit. TalkBand B2 vine în două variante ale brățării: material profesional sau piele luxoasă și este disponibil în două culori: negru și auriu.

TalkBand B2 oferă o performanță foarte bună a bateriei, care permite utilizarea și până la cinci zile. Poate fi achiziționat la prețuri începând de la 149 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau online.