Huawei TalkBand B3 s-a lansat odată cu noul P9, ieri. Este o o brățară inteligentă, cu o cască Bluetooth încorporată, care combină productivitatea și conectivitatea cu designul fashion.

Huawei TalkBand B3

Partea cu ecranul se demontează ușor și dezvăluie o cască Bluetooth. Astfel, puteți vorbi la volan sau în alte situații când mâinile sunt ocupate. Brățara permite primirea de notificări, email și mesaje, se sincronizează cu smartphone-ul și are funcții de monitorizare a stării de sănătate.

Huawei TalkBand B3 este construită din materiale premium, precum piele naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3. Microfonul dual încorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar. Brățara poate fi personalizată și este disponibilă în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite.

Șasiul este din oțel inoxidabil, ceea ce va face dispzitivul foarte rezistent. Ecranul este AMOLED și are o rezoluție de 80 x 128 pixeli. Este compatibil cu sistemele de operare iOS și Android.

Brățara are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, permițând 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală și șase zile de standby.

Huawei TalkBand B3 are prețuri începând de la 169€, versiunea Activ, varianta stil Clasic va fi disponibilă de la 199€, iar varianta de stil Elite are prețuri începând de la 249€.