Mai am câteva articole despre produse din seria idei de cadouri, acum despre iRing. Este un accesoriu pentru smartphone, după nume, vă dați seama că e gândit pentru telefoanele Apple și se potrivește bine cu ele. Dar de fapt este pentru orice telefon sau tabletă și se adaptează foarte bine. Are și un cârlig pentru a fi prins pe un perete, pe geam sau în alte locații de gen. Îl puteți compada de pe site-ul oficial.

iRing (4)

 

Are un lipici special, despre care ei zic că se poate lipi și dezlipi de mai multe ori, fără să rămână lipici și pe telefon. La primele teste confirm că totul a fost ok. E ciudat să ții telefonul cu un inel pe deget, dar faptul că poate sta sprijinit este un avantaj uneori. La fel și cu partea de agățat, dacă vrei să vezi ecranul în timp ce faci treabă, este o soluție decentă.

ads

Inelul se rotește, poate fi folosit în orice unghi. De asemenea, lipiciul se poate spăla pentru a îndepărta orice reziduu și se poate folosi din nou ulterior.

Este disponibil în șapte culori diferite și vine la pachet cu cârligul (iHook) oferit ca bonus. La ora asta au și niște reduceri pe site.

Galerie foto