iPad 3 al Apple va fi lansat oficial pe 7 martie. Deja au ieșit la iveală foarte multe detalii despre tableta Apple, iar eu abia aștept să văd dacă de data asta se confirmă aceste zvonuri. Știm cu toții ce iPhone 5 se anunța anul trecut și care a fost de fapt adevărul. Eu cred că și în cazul iPad 3 update-ul va fi sub capotă. Design-ul pare similar, iar butonul Home va fi probabil tactil, nu va dispărea cu totul. Am pus și un clip de prezentare la final.
Update: câteva idei pe aceeași temă de la Subiectiv.

iPad 3 - Apple
iPad 3 - Apple

Sursa foto.

iPad 3

iPad 3 al Apple va avea anul acesta un procesor mai puternic și mai eficient – asta e clar. Probabil un update de procesor grafic de asemenea, iar memoria RAM va fi crescută. Personal nu cred zvonul cu ecranul retina de 10,1 inchi, dar sunt multe zvonuri ca susțin rezoluția de 2048×1536 pixeli. Noul procesor iPad 3 ar putea fi un A5X, un mic update și nici vorbă de A6 cum se anunța inițial. Toți fanii Apple vor repeta textul: „dar ce nevoie avem noi de quad-core, merge bine și așa”. Se pare că noul procesor este dual-core, doar că este produs acum pe 28 nanometri, cu performanța și eficiența crescute puțin.

Ca grosime pare să fie un pic mai mare ca iPad 2, este posibil ca bateria să fie un pic mai mare. În rest, tare sunt curios ce „inovații” vor anunța oficial Tim Cook și echipa sa. Mai degrabă aș paria pe iOS 6.

ads

iPad 3 video