iPad Mini 2, următoarea ediție a tabletei de 7,9 inch de la Apple, va avea display Retina. Principala critică adusă primei ediții iPad Mini a fost tocmai ecranul de slabă calitate. Ei bine, știrea interesantă (semnată Wall Street Journal) este că ecranele vor fi produse de Samsung. Dacă înțeleg corect producția iPad Mini 2 va începe în trimestrul patru, deci sunt slabe șanse ca produsul să fie lansat în 2013. Dar cine știe, cum toate informațiile astea sunt pe surse, poate că vom vedea tableta mai repede. iPad mini 1 a fost lansat în noiembrie. Deci, pe-acolo.
ipad mini 2 retina

Sursa.

Sursele spun că Apple va lua ecrane și de la LG sau Sharp, dar că nu a putut scăpa de rivalul său Samsung, cu care contină însă procesele. Sursele spun că niciun alt furnizor de ecrane sau procesoare nu poate livra cantitățile necesare Apple și nici la calitatea dorită de compania americană. Așa că, deocamdată, colaborarea continuă.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Primul iPad mini are ecran făcut de AU Optronics, care probabil nu s-au simțit excelent după ce au văzut criticile aduse tabletei. Lansarea unui iPad mini 2 cu ecran retina devine și mai logică după ce Google a actualizat linia Nexus 7 cu noul model, dotat cu display Full HD.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.