Deși piața tabletelor este în scădere, datorită saturației pieței, iar vânzările de iPad-uri sunt singurul segment pe care Apple a scăzut, nu pot trece cu vederea noul iPad mini 4. Modelul cu display de 7.9 inch s-ar putea lansa în septembrie, mai devreme decât ar fi trebuit. Conform calendarului anual Apple, tabletele s-au lansat în octombrie, dar acum zvonurile spun că noile tablete iPad vor fi lansate odată cu iPhone.

iPad-mini-780x372

Detaliile au fost dezvăluite, ca de obicei, de Onleaks. Via CultofMac

Conform informațiilor disponibile la ora actuală, iPad mini 4 va avea procesorul A8X de la iPad Air 2 sau chiar A9, cu 2 GB de memorie RAM, lus camera foto de 8 megapixeli iSight.

De asemenea, iPad mini 4 va fi mai subțire decât generațiile anterioare, zvonurile vorbind despre o grosime de numai 6.1 milimetri.

Deocamdată nu sunt mai multe detalii. Așteptăm evenimentul Apple de pe 9 septembrie pentru a afla mai multe.


Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!