O nouă serie de zvonuri confirmă primele informații despre iPhone 5 – un ecran puțin mai mare, dar pe alt format – plus existența unui capac metalic pe spate, pentru a menține diferența de calitate față de principalul competitor. Mie personal îmi place mai mult varianta actuală.9to5mac iPhone back cover

Imaginile sunt disponibile la rezoluție mai bună pe 9to5mac.

Capacul ar putea sugera și accesul la baterie, dar nu asta e important. Multe detalii sunt similare cu modelul actual, sau cu iPhone 4, de exemplu butoanele de volum și silent. Camera foto este poziționată la fel, cu tot cu flash.

Diferența care se observă imediat este că mufa de 3,5 mm jack este acum pe partea inferioară, nu sus, pe partea opusă butonului de power.

Asta dacă modelul se dovedește real. Evident. Mufa jack apare și în alte poze care au fost dezvăluite mai demult.

Deocamdată nu am văzut alte zvonuri care ar merita menționate. Știu că Tim Cook ține un discurs peste câteva ore, mai vedem dacă zice ceva important.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !