iWatch pare să fie un proiect real, chiar dacă Apple a tot întârziat confirmarea acestui proiect. Asta nu a împiedicat însă zvonurile să circule și rivalii să lanseze propriile produse. Ei bine, a apărut acum un nou design (poza este de acolo) pentru smart watch-ul Apple, unul care seamănă cu cel realizat de Motorola pentru Moto360, spun unii.

iwatch apple

Pare un design interesant pentru iWatch, dar tind să cred că ecranul rotund nu prea este pentru smart watch-uri. Deși știu pe cineva care m-ar contrazice.

Acest nou design ar fi fost confirmat tot de producătorii de accesorii pentru gadgeturi, care au primit detalii de la compania asiatică care va asambla gadgetul după specificațiile Apple. Aceiași care au confirmat zilele trecute și design-ul viitorului iPhone 6.

Ce va fi confirmat oficial și ce va fi lansat comercial de Apple, rămâne de văzut.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!