Samsung a lansat la IFA Berlin 2017 noile accesorii smart precum Gear Sport, Gear Fit 2 Pro și Gear Icon X. Sunt pe drum spre Berlin, dar puteți citi deja despre ele.

Noile dispozitive Gear sunt compatibile cu o serie de activităţi – de la monitorizarea condiţiei fizice, a nutriţiei şi somnului, la coaching motivaţional și partener de lifestyle.

Gear Sport şi Gear Fit2 Pro vine cu capabilități noi:
– monitorizarea înotului şi rezistenţă la apă, sunt certificate pentru rezistența la apă până la 5 ATM. Cu cea mai nouă aplicație Speedo On, ambele permit monitorizarea cu uşurinţă a antrenamentului de înot, măsurând inclusiv numărul de tururi, durata unui tur, durata antrenamentului și multe altele.

– monitorizarea ritmului cardiac: au o acurateţe îmbunătăţită, oferă monitorizare în timp real a ritmului cardiac.

Activitatea de zi cu zi poate fi completată prin intermediul parteneriatului cu Under Armour şi Spotify. Ambele dispozitive asigură acces la aplicaţiile de fitness de la Under Armour, inclusiv Under Armour Record, MyFitnessPal, MapMyrun şi Endomondo. Modul Offline al Spotify te ajută să asculţi muzică online, offline sau chiar şi atunci când nu ai smartphone-ul la tine, pentru a te bucura de piesele preferate indiferent de locaţia în care te afli.

– detectarea automată a activităţii: aceasta este inclusă în dispozitive şi permite sincronizarea automată cu tipul de mișcare pentru a recunoaşte următoarele categorii de activităţi: mers, alergat, ciclism sau activităţi dinamice precum dans sau baschet.
Motivare personală: Îţi poţi personaliza propriul program de fitness cu obiective specifice şi alerte proprii.

Gear Sport: noul smartwatch este elegant, dar şi practic, cu ramă circulară, minimalistă, cu ecran Super AMOLED de 1,2 inch şi interfaţă îmbunătăţită, pentru a accesa informaţiile uşor – chiar şi pe fugă. .

Beneficiind de durabilitate de nivel militar, poate fi folosit într-o varietate de medii. Cu designul elegant, forma ergonmică, dar și o curea de 20 mm ușor de fixat și disponibilă într-o varietate de culori, este perfect pentru orice ocazie şi te ajută să faci tranziţia ușor de la programul de sală la ieşirile în oraş.
Gear Sport va fi disponibil în albastru şi negru.

Gear Fit2 Pro: o brăţară de fitness avansată cu GPS. Pe lângă funcțiile de monitorizare a înotului și a ritmului cardiac, noul Gear Fit2 Pro dispune de un GPS intern care înregistrează cu acurateţe turele de alergat sau de bicicletă. Ecranul curbat Super AMOLED de 1,5 inci şi touchscreenul color cu rezoluţie mare ale dispozitivului oferă actualizări în timp real şi notificări uşor de citit. Noua brăţară ergonomică este uşoară şi intuitivă, indiferent de activitate. Gear Fit2 este disponibilă în culorile negru şi roşu, iar designul versatil îl transformă într-un accesoriu de stil.

Gear IconX: căşti intraauriculare wireless confortabile, oferă posibilitatea să asculţi muzica preferată – făcându-ţi traseul de zi cu zi mult mai plăcut sau ajutându-te să obţii mai mult din antrenamente. Noul model vine în culorile negru, gri şi roz şi este mai ergonomic şi mai uşor decât modelele anterioare, fiind astfel elegant, ergonomic şi uşor de utilizat. Pentru pasionații de fitness, Gear IconX înregistrează automat sesiunea de alergat şi dispune de un antrenor de alergat independent, care poate fi activat prin atingerea căştii, care va oferi actualizări ale exerciţiilor – în timp real şi fără utilizarea telefonului. Modelul beneficiază de încărcare rapidă, autonomia bateriei sporită până la cinci ore de transmisie sau şapte ore de redare a muzicii şi 4GB memorie de stocare.

Revin cu detalii asap, o să vi le prezint și video pe pagina de Facebook a blogului.