Samsung a lansat la CES 2012 a doua generaţie de laptopuri Seria 9. Design-ul ultrasubțire este combinat cu tehnologie de ultimă generație și multe opțiuni de conectivitate. Componentele cheie precum panoul LCD, tastatura, placa de bază, cablurile, coolerul şi bateria au fost create cu precizie pentru a se potrivi în carcasa subţire a notebook-ului Seria 9.

laptop Samsung seria 9
laptop Samsung seria 9

Laptop Samsung seria 9

Tehnologia Samsung MaxScreen a fost implementată pentru a minimaliza dimensiunea ramie, în timp ce ecranul a fost mărit până la un inch. Pentru prima oară, Samsung Notebook Seria 9 oferă clienţilor din lumea întreagă cel mai subţire şi compact notebook premium de 15”, prezentând un display cu culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14”. Cu adevărat subţire, având doar 14,9 mm şi cântărind doar 1,59 kg, notebook-ul Seria 9 de 15” este cu aproape 50% mai compact decât orice alt laptop existent de 15”. Notebook-ul Seria 9 de 13” măsoară doar 12,9 mm şi cântăreşte doar 1,16 kg – chiar cu 28% mai mic decât modelul anterior. Toate acestea reprezintă o adevărată revoluţie în sectorul premium al laptopurilor subţiri şi uşoare.

laptop Samsung seria 9

Stilul premium exclusiv şi design-ul aerodinamic ale noului notebook Samsung Seria 9 uneşte linii şi curbe într-o identitate solidă, eliminând orice cută. Nu e vorba de niciun truc, au fost evidenţiate doar design-ul unic şi tehnologia inginerească a noul notebook Seria 9.

Culoarea neagră (Mineral Ash Black) a carcasei, cu laturile din aluminiu mat, creează un contrast uimitor. Pentru a atinge această perfecţiune vizuală, notebook-ul Seria 9 a fost suflat cu nisip, fapt ce elimină urmele de degete pe suprafaţa notebook-ului.

ads
laptop Samsung seria 9

Puterea şi performanţa sunt asigurate de a doua generaţie de procesoare Intel® Core™ i5/i7, memorie ram 4GB*/8GB şi 128GB/256GB SSD. Datorită Samsung Fast Solutions, noul notebook Seria 9 se închide în 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschidere de 1,4 secunde, în timp ce tehnologia Fast Browsing oferă navigare pe net de două ori mai rapidă. O altă inovaţie surprinzătoare este bateria noului notebook Seria 9 de 15”, care are o rată de viaţă de până la 10 ore.

Ecranul HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos şi dotat cu display anti-reflexie, asigură o vizualizare clară chiar şi în aer liber. În plus, unghiul vizual de 160º garantează o experienţă vizuală comfortabilă.

Ecranul cu autodetectare şi tastatura cu iluminare din spate se ajustează pentru a se potrivi condiţiilor de iluminare din jur, oferind o luminozitate optimă pentru uşurinţă maximă de utilizare, chiar şi în medii deosebit de întunecate sau luminoase.

Creat pentru o utilizare uşoară

Utilizatorii se pot bucura de un control mai bun şi de mai puţine gesturi accidentale, folosind clickpad-ul mare multitouch al noului notebook Seria 9. Prezentând un strat de sticlă şi senzori de imagine, acesta oferă control pentru o utilizare mai uşoară și exactă. În plus, performanţa wireless optimizată permite consumatorilor să se conecteze uşor oriunde.

Setarea notebook-ului nu a fost niciodată mai uşoară. Evită Control Panel şi controleză-ţi notebook-ul şi optimizează-i performanţele cu funcţia Samsung Easy Settings, care oferă o execuţie one-click, folosind scurtăturile de pe tastură şi mici paşi pentru a ajusta funcţii simple. De asemenea, aceasta aduce laolaltă software-ul de utilizare, aşa încât notebook-ul Seria 9 să pornească şi să ruleze mai rapid.

Colaborare cu un brand de lux

Pentru a răspunde cererii de accesorii de lux pentru notebook-uri, brandul italian de lux Valextra s-a alăturat pentru a crea o servietă de piele pentru notebook-uri şi o husă pentru noul laptop Seria 9, care vor fi expuse în cadrul CES 2012.

„Fiind un brand exclusiv, care asigură mereu cea mai bună calitate şi servicii de croitorie, suntem încântaţi de crearea acestei serviete premium pentru noul Samsung Notebook Seria 9. Servieta premium Valextra oferă finisajul perfect care să-I mărească satisfacţia şi mândria utilizatorului. Servieta premium reprezintă eleganţa neafectată de trecerea timpului şi lux 100% hand-made, în vreme ce notebookul Seria 9 întruchipează măiestria artistică, care să satisfacă criteriile luxului,” a spus Emanuele Carminati Molina, Preşedinte Valextra.