Lenovo a lansat recent oficial noi modele de laptopuri business, Thinkpad P50 și P70, cu ecran de 15,6 inch și 17,3 inch. Sunt dedicate celor care au nevoie de putere hardware, au procesoarele noi Intel Xeon Skylake și de asemenea sunt certificate pentru rezistență de nivel militar.

Thinkpad_P50_with-CAD-Drawing-Screen-image

Sursa foto, informație via The Verge.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Lenovo Thinkpad P70

Modelul de top din noua serie este de fapt o stație grafică portabilă, are ecran de 17 inch cu posibilitatea de a comanda display 4K. Vine cu porturi Thunderbolt 3, procesor Xeon E3-1500M v5 din generația Skylake, suportă 64GB de RAM, este dedicat aplicațiilor CAD și alte programe intensive pentru partea de grafică. Placa video dedicată este Nvidia Quadro, iar sistemul suportă SSD-uri de 1TB. Ecranele pot fi calibrate profesional pentru cei din industria grafică, dar de asemenea au certificare pentru rezistență (șocuri, apă, praf, vibrații).

Prețul pentru Lenovo Thinkpad P70 pornește de la 1.999 dolari și crește în funcție de dotările alese.

Lenovo Thinkpad P50

Modelul P50 este la fel de puternic doar că are display de 15.6 inch. Partea de hardware este similară, iar laptopurile au un nou sistem de răcire cu două fante de aerisire, care permit răcirea mai eficientă și silențioasă. Prețul pentu P50 pornește de la 1.599 dolari și crește în funcție de dotările alese.

Vor fi disponibile în magazine din trimestrul al patrulea, respectiv din octombrie 2015.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!