Lenovo a lansat azi un laptop nou din seria Yoga, modelul Yoga 900, dar și o inutilă tabletă uriașă, botezată Yoga Home 900. Sistemele au cele mai noi procesoare Intel Core și vin la pachet cu Windows 10.

Lenovo YOGA 900_SKYPE

Noul laptop Yoga 900 este subțire, ușor și performant, poate fi utilizat în modul stand sau clasic, dar și ca tabletă în mână. Are cel mai recent procesor Intel din generația a 6-a. Cântărește doar 1,29 kg, fiind ideal pentru drum. Ecranul este de 13.3 inch, cu rezoluție 3200×1800 pixeli, are boxe JBL și tehnologie Dolby Audio, iar stocarea se face pe SSD-uri de la Samsung.

YOGA_Home_900_2

Tableta uriașă Lenovo Yoga Home 900 (ecran de 27 de inch) este gândită ca desktop-replacement pentru acasă. O așezi undeva și rulezi filme, sau clipuri de pe Youtube sau alte chestii. Are procesor Intel Core i7 de generația a 5-a, grafică Nvidia GeForce 940A, sistem de operare Windows 10 și autonomie a bateriei de până la trei ore.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!