Lenovo a prezentat la CES 2016 o mulțime de dispozitive noi, însă Yoga 900S iese în evidență. Este la ora asta cel mai subțire laptop convertibil, fiind de asemenea ultra-portabil.

Lenovo YOGA 900S

Realizat din fibră de carbon, Lenovo Yoga 900S are doar 12,88 milimetri grosime și câtărește 999 de grame. În același timp folosește procesoarele Intel din a șasea generație, sistem de operare Windows 10, iar autonomia oferită este de 10,5 ore. Datorită balamalei speciale, laptopul se poate roti la 360 de grade, oferind patru moduri de utilizare.

Procesorul este din seria Intel Core m7, iar laptopul include tehnologie Dolby Audio Premium pentru un sunet bun. Ecranul are rezoluția QHD (2560×1440). Modelul include și suport pentru un stylus activ, opțional, pentru ca artiștii și cei care iau notițe în browser-ul Microsoft Edge să își perfecționeze schițele și listele pe ecranul tactil.

Nu am informații oficiale despre preț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!