LG a lansat trei noi versiuni ale tabletei G Pad. Un moment de referință, tableta G Pad a marcat revenirea LG pe zona de tablete Android și a adus vânzări foarte bune datorită combinației dintre hardware foarte bun, performanță, dar și preț bun. Acum au fost anunțate modele G Pad de 7 inch, 8 inch și 10.1 inch. Probabil speră să repete cifrele record, doar că acum cu toată gama de produse. Deocamdată LG nu anunță foarte multe detalii tehnice sau prețul noilor modele.

LG G Pad Series - 7", 8", 10.1"
LG G Pad Series – 7″, 8″, 10.1″

Probabil vor exista ediții locale diferite pentru că LG spune că detaliile tehnice vor fi anunțate ulterior, înaintea lansării comerciale în fiecare țară.

Tabletele LG vor fi dezvăluite la un târg IT din Monaco, care începe mâine. Poate aflăm atunci ceva informații suplimentare. Deocamdată știm că modelul de 7 inch a fost gândit pentru utilizarea cu o singură mână, este cea mai mică tabletă LG și oferă portabilitate și autonomie. Modelul de 8 inch oferă acces la multimedia și multi-tasking, iar modelul de top, cu ecran mare și baterie mare, oferă acces la divertisment și jocuri.

Interfața este similară cu cea instalată pe tableta inițială cu ecran de 8,3 inch. De asemenea au tehnologia Knock Code, care permite deblocarea tabletei fără coduri sau parole text.

ads

Via