Logi Circle este genul de cameră web / cameră de supraveghere fără fire și cu funcții smart. Se poate accesa cu o aplicație smartphone așa că vezi tot ce se întâmplă acasă sau la birou.

Logi Circle_2

Logi Circle Portable Home Connection Camera permite chiar și comunicarea cu orice persoană care se află în cămin, tocmai pentru a nu pierde nici un moment important. Există aplicație pentru Android și iOS și camera include microfon pentru comunicare.

Interesant este că are o tehnologie specială, Scene Intuition, care permite selectarea/filtrarea acțiunilor care se petrec în fața camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care sunt urmărite în mod special. Camera are capacitatea de a învăța și memora acțiunile normale care se petrec în casă și să alerteze utilizatorul atunci când lucruri și acțiuni diferite necunoscute se întamplă in cămin. Acest detaliu oferă și o parcurgere mai ușoară prin arhiva video înregistrată.

Logi Circle este un model portabil care poate fi luat la drum. Are baterie reîncărcabilă, dar are tehnologie wireless și aici – se încarcă prin simpla așezare a dispozitivului pe încărcătorul circular, magnetic. Bateria reîncărcabilă poate face stream pâna la 3 ore și poate sta în modul economic până la 12 ore.

Gadgetul are un preț recomandat de 199 euro, urmând ca distribuirea să înceapă cu luna octombrie 2015.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!