Logi Circle este genul de cameră web / cameră de supraveghere fără fire și cu funcții smart. Se poate accesa cu o aplicație smartphone așa că vezi tot ce se întâmplă acasă sau la birou.

Logi Circle_2

Logi Circle Portable Home Connection Camera permite chiar și comunicarea cu orice persoană care se află în cămin, tocmai pentru a nu pierde nici un moment important. Există aplicație pentru Android și iOS și camera include microfon pentru comunicare.

Interesant este că are o tehnologie specială, Scene Intuition, care permite selectarea/filtrarea acțiunilor care se petrec în fața camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care sunt urmărite în mod special. Camera are capacitatea de a învăța și memora acțiunile normale care se petrec în casă și să alerteze utilizatorul atunci când lucruri și acțiuni diferite necunoscute se întamplă in cămin. Acest detaliu oferă și o parcurgere mai ușoară prin arhiva video înregistrată.

Logi Circle este un model portabil care poate fi luat la drum. Are baterie reîncărcabilă, dar are tehnologie wireless și aici – se încarcă prin simpla așezare a dispozitivului pe încărcătorul circular, magnetic. Bateria reîncărcabilă poate face stream pâna la 3 ore și poate sta în modul economic până la 12 ore.

Gadgetul are un preț recomandat de 199 euro, urmând ca distribuirea să înceapă cu luna octombrie 2015.