Logitech a lansat astăzi în România camera video Circle 2, o cameră de supraveghere potrivită pentru orice tip de spațiu, indiferent dacă este în exterior sau în interior. Cu ajutorul camerei utilizatorii pot urmări ce se întâmplă în orice colț al casei sau chiar cine sună la ușa de la intrare. Activarea ei este simplă: este așezată în locația dorită, trebuie conectată cu aplicația Logi Circle și camera este pregătită de funcționare.

Logitech Circle 2

Logitech Circle 2

Camera Logitech Circle 2 este o soluție de supraveghere rezistentă la intemperii, dispunând de diverse dispozitive de montare și accesorii, o aplicație de mobil (iOS / Android) și o aplicație web actualizată în permanență. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu, ceea ce oferă utilizatorilor libertatea de a poziționa camera oriunde își doresc, pentru a avea parte de siguranță sporită. În plus, ai diverse accesorii suplimentare pe care le poți utiliza.

Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot atașa suportul pentru geam la cameră și plasa pe orice panou de sticlă. Astfel pot urmări activitatea de afară stând confortabil în casă.
Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteorologice.
Baterie reîncărcabilă: bateria reîncărcabilă de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul wireless și să îl pună la încărcat.

Logitech Circle 2 dispune de caracteristici de top precum streaming nelimitat la rezoluție de 1080p HD, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi larg de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri pentru susținerea unei conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru mai multe opțiuni de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă o perioadă de stocare de 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.