Moto 360 2 (sau versiunea Moto 360 din 2015) se pregătește de lansare, conform Phandroid. Au apărut diverse imagini online, iar știrea ar fi confirmată tocmai de CEO-ul Lenovo , care a spus că se lucrează la acest model (site chinezesc). Motorola face parte acum din grupul Lenovo, sper că nu ați uitat.

moto 360 2

Moto 360 a fost cel mai arătos și cel mai bine vândut model de smartwatch din 2014. Totuși, cifrele nu sunt atât de impresionante, au vândut circa 720.000 de unități, conform estimărilor disponibile online. Pe o piață cifrată la 3 milioane de unități, cu tot cu brățările smart.

Moto 360 2 arată relativ similar, dar se vede că au lucrat la rafinarea produsului, pare mai subțirel. Zvonuri despre modelul 2015 circulă de mai multă vreme, s-a spus că va avea un ecran rotund 360×360 pixeli. Informațiile sunt postate pe site-ul de socializare chinezesc Weibo, iar unii zic că sunt de fapt informații de la ingineri sau de la parteneri care au avut acces la noul model.

Moto 360 s-a lansat oficial la IFA Berlin, deși a fost anunțat și chiar testat în primăvara lui 2014. De aceea mă gândesc că este foarte posibil să vedem Moto 360 2 tot în septembrie.

 

Via Pocket-Lint

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!