Tablet-ul Motorola probabil că nici nu va ajunge oficial în România, dar țin să subliniez că îmi place. Motorola Xoom se detașează de restul plutonului – într-un clasament personal aș vedea primii competitori așa: iPad, Playbook, Xoom, Galaxy Tab. Playbook (tablet-ul Blackberry) arată și mișcă foarte bine, dar Motorola Xoom aduce inovații tehnologice. Alte detalii despre Xoom, aici.Pe lângă Android Honeycomb și platforma dual-core Motorola Xoom are o interfață proprie, dezvoltată in-house, care permite o mulțime de funcții pe care nu le ai la un alt competitor. De discutat rămâne doar faptul că au lansat tablet-ul împreună cu un operator și au inclus în el tehnologia LTE. Sigur, este o modă acum în SUA. Dar probabil că este compatibil 3G, HSPA sau HSPA+. Nu știu sigur, dar cred că așa este.

Oricum, sunt convins că LTE va veni și în România, cât de curând. Pentru că trendul vine din occident, iar operatorii de la noi sunt gata să impună și aici tendințele din afară. Evident, LTE va fi pentru început în București și alte mari orașe, așa cum a fost cu 3G și apoi cu HSPA…

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !