HP a lansat oficial în România noua stație de lucru All-in-One din seria HP Z1 – stațiile grafice a căror lansare am prins-o la Las Vegas. Au reușit să aducă mai multă putere grafică într-un dispozitiv mai subțire și mai compact.

HP Z Family_Image 1

Stația All-in-One HP Z1 are un ecran cu diagonala de 23.6 inchi (59.9cm), anti-glare UHD 4K, dar de asemenea poate veni cu procesoare Intel Xeon pentru cele mai solicitante aplicații. HP a anunțat și o chestie interesantă pentru fanii Mac, HP Remote Graphics Software, este un receiver proiectat să ofere utilizatorilor de Mac acces la stațiile lor de lucru HP Z.

HP Z1 G3 continuă să le ofere profesioniștilor abilitatea de a grupa toate caracteristicile unei stații de lucru într-un factor de formă AiO convingător. Noile funcționalități și tehnologii din noua generație asigură performanță accelerată și o mai mare fiabilitate pentru clasa de stații de lucru All-in-One.

Detalii tehnice

– display de 23.6 inchi (59.9cm), anti-reflexie UHD 4K;
– Intel Xeon quad-core;
– memorie ECC de 64 GB4;
-grafică NVIDIA Quadro;

Stocarea PCIe HP Z Turbo Drive dual ajută la creșterea rapidității bootării, calculului și timpului de răspuns la fișierele largi. Utilizatorii pot mări spațiul prin atașarea a două SSD-uri sau HDD-uri de tip SATA de 2.5″.

HP RGS Receiver pentru Mac permite utilizatorilor să experimenteze performanța maximă prin multitasking între aplicațiile Mac OS originale și aplicațiile Windows sau Linux de pe stația de lucru.

HP Z1 G3 se așteaptă să fie disponibil în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în luna mai, începând cu prețul de 1.600 €.
Softul HP Remote Graphics este disponibil acum pentru Stațiile de lucru HP Z Desktop și ZBook Mobile și poate fi descărcat gratuit pentru clienții Stațiilor de lucru HP Z existenți.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!