Unul dintre produsele de top pentru cei care vor un laptop portabil și rezistent, Lenovo ThinkPad X1, vine anul acesta la CES în trei variante diferite. Pe lângă ultrabook-ul clasic, au și variantă hibrid cu ecran detașabil, dar și varianta Yoga.

Noua generație de produse ThinkPad X1 continuă seria de dispozitive business preluate de la IBM acum 12 ani. Vârful de gamă rămâne X1 Carbon, acum cu ecran de 14 inch și greutate de 1.14 kilograme, dar cu o autonomie extinsă de pînă la 15 ore. Are porturi Thunderbolt 3, USB 3.0, HDMI, dar și conexiune LTE+ și WiGig, autentificare cu senzor de amprentă și setări de securitate IT avansate. Ecranul este OLED oferind o calitate a imaginilor peste orice competitor, iar mufa specială poate reda imagini 4K pe un monitor extern.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga aduce stiloul reîncărcabil, optimizat, ThinkPad Pen Pro. Dar și tastatura adaptabilă îmbunătățită, care permite lucrul eficient în călătorie.

De asemenea, noua generație ThinkPad X1 Tablet aduce posibilitatea de a desprinde ecranul de tastatură, are diverse dock-uri pentru a extinde conectivitatea și autonomia, iar acum vine cu un proiector integrat.