Snapchat, care și-a schimbat oficial numele în Snap Inc., a lansat oficial ochelarii smart Spectacles, care pot înregistra video de pînă la 10 secunde pentru postarea rapidă. Vor fi în magazine în toamnă pentru 130 de dolari.

snapchat-glasses

Ochelarii Spectacles au integrată o cameră video în lateralul lentilei, de asemenea au un singur buton, care odată apăsat permite înregistrarea clipului. Camera are o lentilă specială cu un unghi de vizualizare de 115 grade. Clipul video este transferat wireless în aplicația din telefon, iar apoi poate fi postat. Nu cred că au microfon, deci nu vei putea adăuga mesaje.

Camera Snapchat poate înregistra video la 360 de grade, dacă te rotești, spun oficialii companiei. Primii utilizatori spun că impresia este “wow”, că îți poți revedea eveimentele, amintirile, în același format în care le-ai văzut prima dată.

Ochelarii vor fi prezentați în toamnă în diverse reviste de modă ca fiind cel mai tare accesoriu high-tech. Fac pariu că datorită prețului de 130 de dolari se vor vinde, mai ales de Sărbători.

Snapchat a ajuns acum la circa 150 de milioane de utilizatori pe zi.