Olympus OM-D E-M5, cea mai nouă cameră foto mirrorless a japonezilor, vine și în România. Pe lângă tehnologia foto recunoscută la nivel mondial, camera include acum vizor eletronic, este rezistentă la praf sau ploaie, plus că se pot folosi obiective diferite.

Olympus OM-D E-M5
Olympus OM-D E-M5

Olympus OM-D dispune de un sistem de stabilizare a imaginii (IS) pe 5-axe pentru eliminarea neclarităţilor din fotografii şi filme.

Noul senzor inovator Live MOS are rezoluţie de 16,1 megapixeli și este susținut de procesorul de imagine TruePic VI. Camera foto are tehnologia Fast AF – regăsită şi la PEN E-P3, ajutând senzorul Live MOS să atingă o viteză de 120 cadre pe secundă. Sensibilitatea ISO a crescut la ISO 25600.

Stabilizatorul integrat IS al camerei a evoluat în sistemul IS MSC (Movie and Still Compatible), oferind o stabilizare îmbunătăţită a imaginilor în mişcare. În special utilizatorii care doresc să editeze video vor aprecia funcţia de înregistrare a filmelor Full-HD în format MOV (MPEG-4 AVC/H.264). Permite o durată a înregistrărilor de aproximativ 29 de minute.

Camera foto poate fi găsită la F64, împreună cu o serie de accesorii dedicate Olympus.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !