Vineri la 10:00 o să aflăm mai multe despre produsele și planurile Oppo, dar astăzi a lansat oficial pe piața locală noul Oppo Watch.

Oppo a lansat oficial pe piața din România modelul Oppo Watch, un ceas interesant, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie la partenerii autorizați ai companiei. Oppo Watch este un smartwatch care dispune de o multitudine de aplicații și servicii oferite de Google. Oppo Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul Oppo în cel mai potrivit partener de antrenament.

Conceput pentru a oferi o experiență premium, smartwatch-ul Oppo va fi disponibil în două versiuni: Oppo Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și Oppo Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

Oppo Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive. Cu o atenție minuțioasă la detalii, procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu. Display-ul 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inch și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402×476 fac ca detaliile deosebite să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui – iar ecranul impresionant și extrem de clar nu obosește ochii utilizatorului.

Completând seria, Oppo Watch de 41mm este de asemenea realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000 ce oferă rezistență și durabilitate. Display-ul AMOLED de 1,6 inch cu o densitate a pixelilor de 301 PPI și unghiuri de vizualizare impresionante este perfect pentru momentele când utilizatorul se află în mișcare.

Oppo Watch de 46mm, bazat pe plaforma Wear OS dezvoltată de Google și perfecționat de Oppo, face trecerea ușoară, și fără a întrerupe ritmul zilei, între diferite roluri și sarcini. Gama completă de aplicații și servicii Google este la doar o atingere sau o comandă vocală distanță. Cu ajutorul funcției de imagine AI, Oppo Watch îți completează perfect ziua. Astfel, utilizatorul trebuie să acceseze aplicația HeyTap Health, să fotografieze outfitul ales pentru ziua respectivă, iar smartwatch-ul Oppo Watch va genera o imagine de fundal care să se potrivească perfect cu acesta.

Oppo Watch a dezvoltat cinch moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot, pentru a permite utilizatorului să se bucure pe deplin de funcțiile adaptate nevoilor de antrenare, dar și pentru a-și atinge obiectivele de fitness stabilite. Proiectat în jurul sistemului GPS + GLONASS și a celor cinch senzori pentru exerciții, Oppo Watch este cel mai potrivit partener pentru antrenament, urmărind cu exactitate condiția fizică a utilizatorului. Clipurile video cu antrenamente ”5-min” îl ajută să profite pe deplin de momentele libere. Astfel, utilizatorii rămân în formă chiar și în cele mai aglomerate zile prin doar câteva glisări ale ecranului.

Funcția de măsurare permanentă a ritmului cardiac urmărește constant sănătatea interioară, atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când utilizatorul se relaxează, iar monitorizarea avansată a somnului oferă ulterior un raport detaliat care documentează stările/etapele de somn în fiecare noapte.
Oppo Watch devine cel mai potrivit partener de fitness, datorită adăugării funcției Google FitTM ce oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

Cu ajutorul gestionării inteligente a bateriei, Oppo Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.
Proiectat pentru a ține pasul și a rămâne conectat, sistemul Dual-Chip Endurance dezvoltat de Oppo comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven, oferind echilibrul perfect înțre performanțe de top și eficiență energetică.
În plus, utilizatorii nu vor fi luați niciodată prin surprindere datorită noii tehnologii de încărcare rapidă VOOC, care oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.