Panasonic a lansat oficial noul Lumix GF8, o actualizare pentru GF7, o cameră foto mirrorless perfectă pentru orice pasionat. Design-ul este excepțional, se prae că stilul retro prinde tot mai tare în zona mirrorless. 

panasonic-lumix-gf8

Noutatea ar fi că ecranul este rotativ și se pot face foarte ușor poze selfie. Senzorul este tot de 16 megapixeli, iar camera are două butoane de pe care se poate declanșa fotografia, pentru a fi utilizată ușor și de stângaci.

Panasonic Lumix GF8 vine cu tehnologia ultra-rapidă de autofocus, probabil cea mai rapidă din lume. Filmează doar Full HD, nu a ajuns încă la rezoluții 4K. De asemenea, este compatibilă cu toată seria de obiective Micro Four Thirds de la Panasonic și Olympus. Tehnologia WiFi este integrată în cameră, există o aplicație dedicată pentru sincronizarea pozelor.

ads

Petru fotografii selfie, camera foto are două moduri speciale. Una care permite fotografierea când detectează că faci cu mâna, iar a doua când detectează în imagine două figuri. De asemenea, camerele Lumix au funcții speciale pentru fotografiere creativă și retușarea portretelor.

Nu avem deocamdată nicio idee privind prețul oficial al camerei foto, dar de obicei nu au fost tocmai ieftine…

Via The verge