Pentru nostalgicii radio-ului, Philips a anunțat azi Original Radio, în ediții noi. Cam așa arătau radio-urile în anii ’50, dar se pare că există tot mai mulți nostalgici care caută produse cu design retro. Eu mai ascult radio doar în mașină.

Philips Original Radio
Philips Original Radio

Modelele noi sunt Original Radio ORT7500/10 și OR7000/12, Miniradio Original OR2000M/12 și cel portabil AE2800/12.

Au inclus un set de boxe cu tehnologie Bass Reflex şi dispun de un afişaj LCD mare, cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de lumină redusă. Vârful de gamă, Philips Original Radio ORT7500/10, are și tehnologia Bluetooth cu ajutorul căreia poți asculta melodiile tale favorite de pe telefon sau de pe PC.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Modelele Original Radio de la Philips sunt inspirate de designul legendar al radioului original, lansat în 1955. Cunoscut sub numele de Philetta 254, acest radio a uimit audiența vremii prin simplitatea designului, sunetul puternic şi claritatea recepţiei.

radio Philips
radio Philips

Prețurile sunt de la 289 la 999 lei în funcție de model.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!