nJoy este primul brand local care lansează tablete cu noul SoC Intel SoFia (Atom x3). Sunt două tablete Android cu tehnologie 3G și dotări bune, iar varianta cu ecran 10.1 este deja în lucru și va fi finalizată în curând.

nJoy Intel SoFia

Noului SoC Atom 3 , cu nume de cod Sofia, oferă performanță crescută la un preț decent. Sub numele de Pontus (7 “) și Pallas (8”), tabletele rulează pe sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Tabletele oferă o experiență multimedia și de gaming bună datorita procesorului grafic Mali 450 MP4.

Ecranul de 7 inch are o rezoluție de 1024×600 de pixeli, iar cel de 8 inch 1280×800 pixeli. Bateria este de 2.800 mAh la cea de 7 inch și de 3.500 mAh la cea de opt. În rest tabletele au camere foto de 2 megapixeli pe spate și VGA pe față, stocare de 8GB cu slot de carduri de memorie, plus conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth și GPS.

Nu am acum informații despre preț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!