Samsung Charm, brățara smart pentru pasionatele de fashion, a ajuns în oferta Orange România. Noua brățară inteligentă de la Samsung iese din tipare – se adresează iubitorilor de tehnologie care îşi doresc mai mult decât un dispozitiv de monitorizare a activității zilnice.

samsung_charm-2-compressor

Samsung Charm îmbină funcționalitatea cu stilul şi este compatibil cu sistemul de operare Android de la versiunea 4.4 pînă la cele mai recente. Brățara dispune de o autonomie de până la 14 zile şi monitorizează activitatea zilnică: numărul de paşi parcurşi, caloriile consumate şi poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și un motor de vibrații.

Samsung Charm este disponibil în trei culori, auriu, negru şi roz quartz, şi poate fi achiziționat din magazinele Orange și online, la prețul de 29 euro cu TVA inclus. Clienții care achiziționează produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentară, în cadrul campaniei Hot Summer.

ads

Până la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din București) reprezintă un discount de 1%. Astfel, dacă afară sunt 30°C, discountul aplicat în magazinul online va fi de 10%.