Samsung Galaxy Note 10.1, tableta care concurează iPad, Transformer sau Xoom, se va lansa tot în august, cu ocazia evenimentului Unpacked la care sper să vedem și smartphone-ul Note 2. Tableta cu display de 10 inchi care intră în familia Note va rivaliza și cu Galaxy Tab 10.1, dar aduce tehnologia stylus-ului și aplicațiile Note pe o platformă nouă destinată creativilor din mediul digital. Galaxy Note 10.1 a fost prezentat la Barcelona (hands on). Alții l-au văzut recent.

 

Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 rulează cu sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) și are un procesor dual-core de 1.4GHz şi conectivitate WiFi și HSPA+. Include celebrul stylus de la Note și aplicațiile speciale.

Samsung Galaxy Note 10.1 are rostul ei bine definit, este pentru pasionații de grafică și pentru designeri. Este pentru cei care iau notițe pe marginea proiectelor, trag semne de exclamare și semne de întrebare peste documente… Exact publicul care ar fi folosit și Note ca smartphone.

Cei de la Engadget au găsit un videoclip de promovare pentru Samsung Galaxy Note 10.1. Ei cred că Samsung a întârziat lansarea produsului pentru a vedea cu ce alte tablete vin competitorii săi. Dar lansarea va fi probabil în august.

Galaxy Tab 10.1 video