Samsung Galaxy Note 10.1, tableta care concurează iPad, Transformer sau Xoom, se va lansa tot în august, cu ocazia evenimentului Unpacked la care sper să vedem și smartphone-ul Note 2. Tableta cu display de 10 inchi care intră în familia Note va rivaliza și cu Galaxy Tab 10.1, dar aduce tehnologia stylus-ului și aplicațiile Note pe o platformă nouă destinată creativilor din mediul digital. Galaxy Note 10.1 a fost prezentat la Barcelona (hands on). Alții l-au văzut recent.

 

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:
Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 rulează cu sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) și are un procesor dual-core de 1.4GHz şi conectivitate WiFi și HSPA+. Include celebrul stylus de la Note și aplicațiile speciale.

Samsung Galaxy Note 10.1 are rostul ei bine definit, este pentru pasionații de grafică și pentru designeri. Este pentru cei care iau notițe pe marginea proiectelor, trag semne de exclamare și semne de întrebare peste documente… Exact publicul care ar fi folosit și Note ca smartphone.

Cei de la Engadget au găsit un videoclip de promovare pentru Samsung Galaxy Note 10.1. Ei cred că Samsung a întârziat lansarea produsului pentru a vedea cu ce alte tablete vin competitorii săi. Dar lansarea va fi probabil în august.

Galaxy Tab 10.1 video

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.