Nu am putut ajunge astăzi la eveniment, pentru că a fost pus simultan cu Webstock și fix la ora la care era cel mai interesant eveniment, întâlnirea cu bloggerii. Samsung a lansat oficial în România Galaxy Note 3 și Galaxy Gear, cele două produse prezentate oficial la IFA Berlin. În acest moment Note 3 pare foarte interesant, în timp ce Gear este doar un accesoriu banal și nu inovația pe care o aștepta piața. Le aștept la test, o să mă pronunț după ce ajung la mine.

Samsung Galaxy Note 3 in Romania
Samsung Galaxy Note 3 in Romania

Terminalele sunt disponibile din această săptămână în rețelele partenerilor Samsung.

Oferta Samsung: sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 18:00, primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc la brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor avea parte de surprize: primii 20 de cumpărători care vor achiziționa un Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung Galaxy Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea unui ceas.

galaxy gear

Galaxy Note 3 – prețuri

Smartphone-ul are un preț destul de măricel, dar nu ajunge la nivelul iPhone. Din acest punct de vedere, Samsung are numai de câștigat. La eMag prețul este de 3.199,99 lei (link afiliat). Am găsit cu 3.175 lei cel mai ieftin, îl găsiți cu Google. De asemenea, Bogdan zice că ceasul va costa 1.299 lei.

Sunt curios care vor fi ofertele la operatori. Ați mai găsit pe undeva terminalele la un preț mai bun?