Samsung Galaxy Note, cel mai mare smartphone din seria sud-coreenilor, a fost prezentat aseară oficial la Londra. Noi am fost de acord, da, are un ecran mare. Dar pe de altă parte, pentru cei care au nevoie de un birou mobil, dar tableta li se pare prea grea – Galaxy Note este un replacement perfect. Mi-a plăcut și invenția cu stylus-ul S Pen. Se pare că vom asista în următoarea perioadă la o resuscitare a stylusului, care acum funcționează corect. Să vedeți filmele.

Samsung Galaxy Note hands on
Samsung Galaxy Note hands on

Samsung Galaxy Note

Eu am spus de la început că Galaxy Note este prea mare. Asta a fost impresia și după ce m-am jucat cu Samsung Galaxy Note la IFA Berlin. Dar după prezentarea sud-coreenilor am înțeles o chestie. Da, Galaxy Note are locul lui în galaxia smartphone: va fi un telefon pentru oameni de afaceri, pentru designeri și alte forme de artiști. Să vedeți demonstrațiile de mai jos. Poți comenta cu stylusul pe un power-point sau poți desena pur și simplu. Are o aplicație gen paintbrush care face posibile toate astea. Poți face crop la diverse elemente din fotografie și le poți lipi peste altele. Totul susținut de procesorul dual-core la 1,4 Ghz, cât un laptop. Bateria de 2500 mAh sigur ține mult și bine.

Samsung Galaxy Note - lansarea oficiala
Samsung Galaxy Note - lansarea oficiala

Samsung Galaxy Note devine interesant după ce urmărești cu atenție prezentarea S Pen, noul stylus pentru control.

ads

Lansarea oficială S Pen:

De asemenea, ecranul mare este impresionant, orice s-ar spune, este bun pentru filme, mai ales în avion. De asemenea, e bun pentru citit, web și alte activități și nu ai nevoie de o tabletă.