Samsung a lansat noua tabletă Galaxy Tab A, mai subțire și mai ușoară, vine cu design nou și tehnologie de ultimă generație. Ecranul este de 9.7 inch, a trecut pe formatul 4:3 și include două camere foto: senzor de 5 megapixeli pe spate și 2 megapixeli frontală, există versiune WiFi, LTE și una cu S-Pen.

Samsung Galaxy Tab A
Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A vine cu sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Interfața a fost refăcută pentru a se încadra în ecranul de format nou.
Tableta are și multe tehnologii de la Samsung, de exemplu SideSync 3.0 care permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Funcția Quick Connect le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut video de pe Galaxy Tab A pe ecranul smart TV-ului Samsung, să facă live streaming de pe Smart TV pe Galaxy Tab A și să își afișeze informații precum starea vremii, ora și data pe Smart TV.

Ca și la Galaxy S, clienții Samsung se pot bucura acum de mai multe aplicații și servicii Microsoft preinstalate pe noul Galaxy Tab A. Are Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote și Microsoft OneDrive, dar și Skype.
Carianta cu S Pen permite selectarea conținutului la fel de ușor ca un mouse, iar Smart Select le permite utilizatorilor să capteze imagini și să selecteze texte. Utilizatorii pot folosi S Pen-ul și pentru a-și actualiza calendarul S Planner, pentru o mai bună organizare.

Samsung Galaxy Tab A are un procesor quad-core la 1,2 GHz, cu 1,5GB sau 2GB RAM (în funcșie de model), 16GB memorie de stocare și un slot Micro SD pentru pînă la 128GB în plus de spațiu.

ads

Specificații tehnice Samsung Galaxy Tab A

Galaxy Tab A 9.7 (Wi-Fi) Galaxy Tab A (LTE) Galaxy Tab A 9.7 cu S Pen
Ecran 9.7” XGA TFT Ecran 9.7” XGA TFT Ecran 9.7” XGA TFT
Qualcomm Snapdragon 410 Qualcomm Snapdragon 410 Qualcomm Snapdragon 410
RAM 1.5GB RAM 2GB RAM 2GB
Wi-Fi Wi-Fi+LTE Wi-Fi
16GB + Micro SD 16GB + Micro SD 16GB + Micro SD
Cameră foto 5.0MP AF + 2.0MP Cameră foto 5.0MP AF + 2.0MP Cameră foto 5.0MP AF + 2.0MP
Conectori MicroUSB(11pin), 3.5mm Ear jack Conectori MicroUSB(11pin), 3.5mm Ear jack Conectori MicroUSB(11pin), 3.5mm Ear jack
Baterie 6,000mAh Baterie 6,000mAh Baterie 6,000mAh